ბიოტექნოლოგია
1. აგროკულტურების წარმოების პრინციპები /Principles of Grop Production
1.1. კორახაშვილი ა., გაიდამაშვილი მ. აგრობიოტექნოლოგია: სამაგისტრო პროგრამა გამოყენებითი ბიომეცნიერებები. თბ., 2012. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298132
1.2. საქართველოს სანიმუშო სასოფლო-სამეურნეო პრაქტიკის კოდექსი. თბ., 2007. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001658175
1.3. ჩხაიძე გ. მცენარეთა ფიზიოლოგია. თბ., 2003, პოლიგრაფისტი. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001475323
2. ადამიანისა და ცხოველთა ფიზიოლოგია/Human and Animal Physiology
2.1. იოსელიანი თ. ადამიანის ფიზიოლოგია: კუნთოვანი და ნერვული სისტემები. თბ., 2001, ოცდამეერთე. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000759872
2.2. იოსელიანი თ. ფიზიოლოგია ( ვისცერალური სისტემები). თბ., 1996, სიახლე. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000942843
3. ბიომრავალფეროვნება / Biodiversity
3.1. გეგეჭკორი არნოლდ, შეთეკაური შ., მურვანიძე მ. ბიომრავალფეროვნება და კონსერვაცია. თბ., 2011, tempus. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001297972
3.2. კომარნიცკი ნ.ა., კუდრიაშევი ლ.ვ., ურანოვი ა. ა. მცენარეთა სისტემატიკა. თბ., თსუ 1973. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000943462
3.3. ჟორდანია რ., ხერხემლიანთა ზოოლოგია: Veztebrate zoology = Зоология позвоночных. თბ., თსუ 1997. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000936346
3.4. ქაჯაია გ., გარემოს დაცვის ეკოლოგიური პრინციპები: Ecological Principles of Environment Protection. თბ., თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000743033
3.5. ყურაშვილი ბ. უხერხემლოთა ზოოლოგია. თბ., განათლება, 1994. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000936362
4.ბიოლოგიური ექსპერტიზა სასამართლო პრაქტიკაში / Forensic Biology
4.1.ცერცვაძე თამარ. ბიოლოგიური ექსპერტიზა: (სალექციო კურსი). თბ., 2012. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001806345
5.ბიოტექნოლოგია / Biotechnology
5.1.თიმენი უილიამ ჯ., პალადინო მაიკლ ა. ბიოტექნოლოგიის შესავალი. თბ., თსუ 2015. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001702404
5.2. ტომპსონ & ტომპსონი. გენეტიკა მედიცინაში. მეშვიდე გამოცემა. თბ., თსუ 2008. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001701755
5.3.ძნელაძე დ. ბიოტექნოლოგიის კვლევის თანამედროვე მეთოდები და აპარატურა. თბ., თსუ 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298029
6. ბიოქიმია / Biochemistry
6.1. კოშორიძე ნ. ბიოქიმია. თბ., თსუ 2013. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001452777
6.2. კოშორიძე ნ. ზოგადი ბიოქიმია. თბ., თსუ. 2008. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001283011
6.3.კოშორიძე ნ., ჭიპაშვილი მ., მენაბდე ქ. პრაქტიკული ბიოქიმია. თბ., თსუ. 2009. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000942636
7. გენეტიკა და მოლეკულური ბიოლოგია 1 / Genetics and Molecular Biology 1
7.1 ლეჟავა თეიმურაზ. ადამიანის გენეტიკა. თბ., თსუ. 2007. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001307129
7.2 ლეჟავა თეიმურაზ. ადამიანის გენეტიკა: ზოგადი ნაწილი (სალექციო კურსი). თბ., თსუ. 1989. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000729946
7.3. ლეჟავა თ., ჯოხაძე თ., ჯანგულაშვილი ნ. სამედიცინო გენეტიკა მოლეკულური გენეტიკის საფუძვლებით. თბ., თსუ 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001470347
7.4. შათირიშვილი ა., დვალიშვილი ნ. ზოგადი გენეტიკა. თბ., ილიას სახ. უნ. 2015. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001811672
8. გენეტიკა და მოლეკულური ბიოლოგია 2 / Genetics and Molecular Biology 2
8.1. გორდეზიანი მ. მოლეკულური ბიოლოგია. ნაწ. 1. თბ., 2009. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000942458
8.2. ლეჟავა თ., ჯოხაძე თ., ჯანგულაშვილი ნ. სამედიცინო გენეტიკა მოლეკულური გენეტიკის საფუძვლებით. თბ., თსუ 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001470347
8.3. ჯოხაძე თ. გენეტიკა 2 (სალექციო კურსი). თბ., 2016. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001766259
8.4. Gerald Karp. Gell and Molecular Biology. Hoboken, John Wiley & Sons, inc. 2002. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001296992
9. დაავადებათა ბიოლოგიური საფუძვლები / Biological Basis of Disease
9.1. გენეტიკა მედიცინაში. მეშვიდე გამოცემა. ტომპსონ & ტომპსონ. თბ., თსსუ, 2008. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001701755
9.2. კოტრიკაძე ნ. დაავადებათა ბიოლოგიური საფუძვლები: (სალექციო კურსი). თბ., თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001661480
9.3 ყიფიანი ვ. ზოგადი პათოფიზიოლოგია. ტ. 1. თბ., 2008. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001659587
9.4. ყიფიანი ვ. ორგანოებისა და სისტემების პათოფიზიოლოგია. ტ. 2. თბ., 2009. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001701930
9.5. ჯანელიძე ც. პათოლოგიური პროცესებისა და დაავადებების მედიკო-ბიოლოგიური საფუძვლები (ელ.ვერსია). თბ., 2012. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001806353
10. ექსპერიმენტის დაგეგმვა და ანალიზი / Experimental Design and Analysis
10.1. არჩვაძე ნ., ჩერქეზია ე. კვლევის დაგეგმვა და მეთოდოლოგია. თბ., თსუ, 2013. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001458803
10.2. კისი ჰაროლდ. სტატისტიკა სოციალურ მეცნიერებებში. თბ., თსუ 2008. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000936331
11. იმუნოლოგია / Immunology
11.1. ჩიქოვანი თ. იმუნოლოგია: მოკლე კურსი: სახელმძღვანელო. თბ., საუნჯე, 2012. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001282580
12. კვება და ჯანმრთელობა / Nutrition & Health
12.1. აბდუშელიშვილი გ., დვალი გ. სამკურნალო კვება. თბ., განათლება, 1993. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001658177
12.2. ლაფერაშვილი ქ., ქუჩუკაშვილი ზ. სურსათის უვნებლობა და ხარისხი. თბ., თსუ. 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298095
13. კვების პროდუქტების ბიოტექნოლოგია / Food Biotechnology
13.1.ადამია ს., წაქაძე დ., კუბლაშვილი რ. ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების ქიმია. თბ., თსუ. 2005, თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000720044
13.2. ბიოტექნოლოგიის საფუძვლები (დურმიშიძის რედაქციით). თბ., მეცნიერება, 1986. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000942404
13.3. გაფრინდაშვილი რ. კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია. თბ., ტექ. უნივ., 2002. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001463346
13.4. თიმენი უილიამ ჯ., პალადინო მაიკლ ა. ბიოტექნოლოგიის შესავალი. თბ., თსუ. 2015. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001702403
13.5. კოშორიძე ნ., ჭიპაშვილი მ., მენაბდე ქ. პრაქტიკული ბიოქიმია. თბ., თსუ 2009. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000942636
13.6. სუბუჯრედული ფრაქციების მიღებისა და შესწავლის მეთოდიკა. (ზ.ქომეთიანის რედაქციით). თბ., 2010. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000954033
14.კვების პროდუქტების ბიოტექნოლოგია 2 / Food Biotechnology
14.1. ბიოტექნოლოგიის საფუძვლები (დურმიშიძის რედაქციით). თბ., მეცნიერება, 1986. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000942404
14.2. გოროზია ილია. საკვები პროდუქტების ბიოტექნოლოგია: სალექციო კურსი: ლექტორის რიდერი. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001807227
14.3. . თიმენი, უილიამ ჯ., პალადინო, მაიკლ ა. ბიოტექნოლოგიის შესავალი. თბ., თსუ 2015. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001702403
14.4. კოშორიძე ნ., ჭიპაშვილი მ., მენაბდე ქ. პრაქტიკული ბიოქიმია. თბ., თსუ. 2009. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000942636
14.5. Kalidas Shetty, Gopinadhan Paliyath, Anthony Pometto. Food Biotechnology. Second edition. New York, CRS Press,Taylor & Francis, 2006. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001807291
14.6. Данилова Т.Е., Тарнуева Н.М. Методическое указание по выполнению лабораторного практикума по биотехнологии. Изд.во ВСГТУ, Улан-Уде, ВСГТУ,2006. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001807559.
15. კვების პროდუქტების ბიოტექნოლოგია 3 / Food Biotechnology 3
15.1. ლაფერაშვილი ქ., ქუჩუკაშვილი ზ. სურსათის უვნებლობა და ხარისხი. თბ., თსუ. 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298092
15.2. სარჯველაძე ე., წულაია დ., ქუჩუკაშვილი ზ. კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია 1. თბ., უნივერსალი, 2015. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001712561
15.3. წულაია დ. კვების პროდუქტების ბიოტექნოლოგია 3: სალექციო კურსი. თბ., თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001463362
16. კვების პროდუქტების ლაბორატორიული კვლევის პრინციპები / Principles of Food Research Laboratory
16.1. კოშორიძე ნ. პრაქტიკული ბიოქიმია. თბ., თსუ 2009. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000942636
16.2.ძნელაძე დ. ბიოტექნოლოგიის კვლევის თანამედროვე მეთოდები და აპარატურა. თბ., თსუ 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298029
17. კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია - 1 (მარცვლეულის, ხილისა და უალკოჰოლო სასმელების წარმოების ტექნოლოგია) Technology of Food Produqtion-1 (Fruit,vegetables, non-alcoholic beverages,cereals)
17.1. ლაფერაშვილი ქ., ქუჩუკაშვილი ზ. სურსათის უვნებლობა და ხარისხი. თბ., თსუ 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298092
17.2. სარჯველაძე ე., წულაია დ., ქუჩუკაშვილი ზ. კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია-1. თბ., უნივერსალი, 2015. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001712560
17.3.Food science and food biotechnology: ლექციის კონსპექტი. თბ., CRC Press, 2003. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001807297
18.კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია-2 (ხორცის,ხორცპროდუქტებისა და თევზეულის წარმოების ტექნოლოგია) Technology of Food Prodiction-2 (meath, fish)
18.1. გაფრინდაშვილი რ. კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია. თბ., ტექ. უნივ. 2002. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001463346
18.2. ლაფერაშვილი ქ., ქუჩუკაშვილი ზ. სურსათის უვნებლობა და ხარისხი. თბ., თსუ 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298092
19.კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია - 3 (რძისა და რძის პროდუქტებისწარმოების ტექნოლოგია) Technology of Food Prodiction-3 (Milk and Dairy Production Technology)
19.1. ლიპატოვი ნ., ცქიტიშვილი ზ. რძისა და რძის პროდუქტების ტექნოლოგია. თბ., საბჭოთა საქ. 1984. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001452426
19.2. ცქიტიშვილი ზ. რძე. თბ., 2007. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001806636
20. კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია -4 (ღვინისა და ალკოჰოლური სასმელების წარმოების ტექნოლოგია)
The technology of Food Production – 4 ( Wine and Alcoholic Beverage Production Technology)
20.1. კოლეტ ნავარი, ფრანსუაზ ლანგლადი. ენოლოგია, თბ., LAVOISIER ,2004. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001639475
20.2. ჯანხოთელი გრიგოლ. მეღვინეობა. თბ., მერანი-3, 1999. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001640051
21. მიკრობიოლოგია და ვირუსოლოგია / Microbiology and Virusology
21.1. გაჩეჩილაძე ნინო. ზოგადი მიკრობიოლოგია და ვირუსოლოგია (ელექტრონული სალექციო კურსი). თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001283214
22. მცენარეთა ფიზიოლოგია / PLANT PHISIOLOGY
22.1. ჩხაიძე გ. მცენარეთა ფიზიოლოგია. თბ., პოლიგრაფისტი. 2003. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001475323
23. სამედიცინო მიკრობიოლოგია და ვირუსოლოგია / Medical Microbiology and Virology
23.1. ბოცვაძე ე. ინფექციური დაავადებები. თბ., კაბადონი. 2000. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001282605
23.2. გაჩეჩილაძე ნინო. იმუნიტეტი ინფექციების მიმართ. თბ., თსუ, 2012. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001283215
24. სამეცნიერო მონაცემთა ანალიზი / Scientific Data Analysis
24.1. ჰაროლდ კისი. სტატისტიკა სოციალურ მეცნიერებებში. მესამე გამოცემა. თბ., თსუ. 2008. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000750980
25. სასოფლო-სამეურნეო რესურსების მდგრადი განვითარება Sustainable Development of Agricultural Resourses
25.1. კორახაშვილი ა,. გაიდამაშვილი მ. აგრობიოტექნოლოგია. თბ. 2012. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298144
26. უჯრედის სასიგნალო სისტემები / Cell signaling
26.1. ჩერქეზია ელენე. უჯრედის სასიგნალო სისტემები: Cell Signaling. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001647725
27. ფარმაკოლოგია / Pharmacology
27.1. ხარკევიჩი დ.ა. ფარმაკოლოგია. თბ., 2008. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001306823
28. ქიმია / Chemistry
28.1. გიორგაძე ქ., ლეკიშვილი ნ. ზოგადი და არაორგანული ქიმია. ნაწილი 2. თბ., 2010. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001777316
28.2. ლეკიშვილი ნ., გიორგაძე ქ. ზოგადი და არაორგანული ქიმია, ნაწ. 1.თბ., თსუ 2010. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000703680
28.3. სამსონია შ., ადამია ს. ორგანული ქიმიის საფუძვლები. თბ., თსუ 2000. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 90000942105
28.4. Ахметов Н. С. Общая и неорганическая химия. М., Высшая школа, 1988. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001453948
28.5. Петров А.А., Бальян Х.В. Органическая Химия. М., 1981. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900000957039
29. შესავალი სურსათის უვნებლობასა და ხარისხის უზრუნველყოფაში Introduction in Food and Quality Assuranc
29.1. ლაფერაშვილი ქ., ქუჩუკაშვილი ზ. სურსათის უვნებლობა და ხარისხი. თბ., თსუ 2011. თსუ-ს ბიბლიოთეკის ბარკოდი 900001298093